All I want for Xmas…

Na maanden van verrassingsvoorpret was het dan zover, na ruim vier uur rijden kwamen we dinsdagmiddag 24 december aan in Sun City. We wilden mijn 91-jarige tante Anneke een surprise kerstfeest geven. Haar zoon, Bob, en een hele goede vriendin, Jacquie, zaten al maanden in het complot.

Een kerst om nooit te vergeten

Nadat de werkelijkheid was doorgedrongen, was ze superblij. Een kerst met een Nederburgh telg en haar zoon met zijn familie. Kerstavond vierden we bij Jacquie die allemaal heerlijke hapjes in huis had gehaald. Echt een topvriendin. Heel attent, ze is voor mij deel van de familie.

Eerste Kerstdag zijn we met zijn allen uit eten geweest en tweede Kerstdag hebben we bij tante Anneke gevierd. Een zeer bijzondere kerst dit jaar. Drie dagen familiefeest. Jammer dat Chris en ik de griep hadden. Met koorts moesten we ons af en toe terug trekken om weer een beetje energie te krijgen.

De Daltons

Bob en Denise hadden heel lief voor iedereen een kerstoutfit gekocht. Ik was eerst bang dat we daarin uit eten moesten gaan maar het was voor de familie fotoshoot. Gelukkig maar. Je weet het nooit in Amerika. Bij het ontbijt in ons hotel zaten al gasten met kerstmutsen op dus het had zo maar gekund.

We leken wel de Daltons in onze gestreepte broeken. Geen gezicht maar wel grappig. Het zit overigens erg comfortabel en als Kerstuitbuikpak zeker aan te bevelen. Het werd een hilarische fotosessie.

Heimwee

Het afscheid met Anneke valt me altijd een beetje zwaar. Ze is voor mij zo de band met pappa en ons Indische verleden. Een van de weinige familieleden die ik heb. Op deze dagen en door haar wordt het gemis aan mamma ook weer heftig. Bob heeft geluk dat hij nog zijn prachtige en krachtige moeder heeft. Een heel bijzonder kerstfeest dit jaar.

verzend
Abonneren op
guest

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anneke
Anneke
3 jaren geleden

It was my best Christmas EVER!!! Dolle pret, om nooit te vergeten!

Ria
Ria
3 jaren geleden

Een hele waardevolle kerst!!

Elly
Elly
3 jaren geleden

Mooi Marianne. Wat een prachtige herinnering.

Corinne
Corinne
3 jaren geleden

Geweldig die pakken ?

Tineke
Tineke
3 jaren geleden

leuk hoor!

3 1 vote
Artikel waardering