Tijdens spanning toch ontspannen?

Tijdens spanning toch ontspannen?

 

“Kan ie nog wat hoger?” vraagt Jeroen van EMS Lijfcafe. Ja hoor, ik verleg graag mijn grenzen en zolang mijn haren nog niet overeind staan…

Sinds een aantal maanden hebben we een korte wekelijkse work-out waarbij met elektrodes je spieren onder spanning worden gezet. In een soort spacy Lara Croft pakje maak ik squats, zwaai ik met dumbells en plank ik met de nodige vibratie.

Afgelopen maanden was ik wel een paar kilo kwijt maar hard werken en de stress van een ingrijpende huisrenovatie zullen ongetwijfeld mee hebben gespeeld. Na een wat vollere decembermaand en nu thuis het meeste werk achter de rug is, de komende maanden kijken naar de echte effectiviteit. Op naar test 2!

Als extra bonus krijg je er wel warme en energieke trainers bij. Bij EMS Lijfcafe ervaar je passie en betrokkenheid. De nieuwjaarsattentie was echt persoonlijk. Voor iedereen een handgeschreven kaartje met een katoenen tas van het huis. Met een paar kilo’s eraf zal ik deze zelfbewust gebruiken. De boodschap past dan zeker bij de drager.
Op naar de volgende work-out Jeroen, Corine, Jurre en Noa!

guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Corine
Corine
4 maanden geleden

Wat een ontzettend mooi en lief stuk. Helemaal verrast. En wat fijn dat je het zo ervaart. Dat was precies onze bedoeling van ons EMS Lijfcafe. Heel dankbaar.

2 1 vote
Artikelbeoordeling