Tijdreizen

Tijdreizen

Na het afscheid van een wonderschone Maiko in Kyoto, laten we ons overweldigen door een kleurrijke Protea in Zuid-Afrika. Een explosieve bloem vol rood en oranje met meeldraden van meer dan een meter.  ’s Avonds zijn we volledig zen door het uitzicht op de groene theeplantages van de Cameron Highlands in Maleisië. Ik proef zo weer de verfijnde smaak van de rozen BO Tea. Als je door ons huis wandelt, ploppen de meest fantastische herinneringen omhoog.

Als fervent reiziger ben ik toch een beetje uit mijn doen door de laatste Covid-jaren. Van Nederland en het Pieterpad wandelen geniet ik zeker; maar ergens in een omgeving zijn waar je de taal niet spreekt en alle geuren, kleuren en smaken enorm bij je binnenkomen, is toch iets anders. In een totaal andere omgeving laat ik me overdonderen en wat ik zie en meemaak zuig ik enorm op. Een spons vol indrukken.

Wat is persoonlijk behang een uitkomst! Terug naar de verschillende continenten via verschillende etages. Door het tijdreizen in mijn eigen huis stap ik direct in de sfeer van de indrukwekkende landen die we hebben bezocht. De Protea die Chris in de botanische tuin in Kaapstad heeft gemaakt, is binnenkort ook te bewonderen in de showroom van CopyNet in Haarlem.  Martin vond de foto van Chris erg mooi.

guest
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Ria
Ria
7 maanden geleden

Super gedaan door jullie!! En wat leuk voor Chris zijn foto in de showroom, dat is een groot compliment😃. Wat zal het heerlijk zijn als we weer “zorgeloos” kunnen reizen……

2 1 vote
Artikelbeoordeling